Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd
Image not available

Matis No 1

Biti poseban i drugačiji od ostalih, glavni je cilj salona MATIS No.1. Velika stručnost i znanje u obavljanju posla koji radimo doprinosi našem uspjehu. Međutim, najveću zaslugu pobiru djevojke koje rade taj posao, koje imaju vedrinu duha, ljubav za rad s ljudima, posjeduju timski duh, imaju sposobnost primiti klijenta ljubazno, uslužno i diskretno i na kraju, naravno, obaviti svoj posao stručno i iza njega stajati.

pročitaj više

 

O nama

Svojom pojavom ostavljamo dojam na ljude oko sebe pa je stoga biti poseban i njegovan glavni cilj vašeg salona MATIS No. 1.
Ponosimo se velikim znanjem i profesionalnošću prilikom obavljanja posla, neprestano pohađamo seminare i edukacije kako bismo stekli nova znanja o tretmanima i preparatima za njegu ne samo kože, već i kose. Može nas se vidjeti i na sajmovima ljepote gdje stječemo dodatna znanja kako bismo Vam bolje predstavili i približili vrhunsku kozmetiku Matis Paris koju koristimo u našem salonu. Uživamo u poslu koji radimo i vjerujemo da  naši klijenti to osjete i cijene.

Salon Matis No. 1 postoji već više od 20 godina, a mi smatramo da je jedan od razloga široka ponuda usluga. Trudimo se pratiti novosti na tržištu kozmetike i kose te ih implementirati u svakodnevni rad salona. Ponekad je teško odabrati pravi proizvod, pravi aparat ili čak pravi tretman, no zahvaljujući osjećaju odgovornosti prema našim klijentima, mi to neprestano činimo. Naš će Vam stručni tim rado preporučiti tretmane i proizvode koji Vam najbolje odgovaraju, a i objasniti sve što Vas zanima.
Surađujemo s kozmetičkom kućom Matis Paris koja je proizvela niz „po mjeri“ načinjenih proizvoda koji čine razliku. Ubrzo čete vidjeti i osjetiti rezultate.
Prepustite nam brigu o vašoj estetskoj i fizičkoj doborbiti kako biste se osjećali ljepše i bolje jer zadovoljan i njegovan čovjek odiše optimizmom, osjeća se privlačnijim, sigurniji je u sebe, a samim time i uspješniji. Kod nas Vaša ljepota postaje naša briga.

Matis je ovdje da Vam pomogne!

Kontaktirajte nas

+385 1 66 37 252
+385 1 66 37 255
info@salon-matisno1.hr

Posjetite nas

Brune Bušića 19
Središće
Novi Zagreb